Avmaskning

Roffe ska avmaskas idag...

Vi tycker han är lite mager med tanke på hur mycket mat han äter, är vrålhungrig hela tiden... Så idag är det avmaskning på schemat.

(undrar om vi missat en avmaskning???? vi är lite smått utarbetade jag o mannen haha, tror att vi gjort saker som inte gjort :-) nä skärpning på oss asså!) 
 
Har varit ute jättemycket idag. Först ut på morgonen som vanligt, innan hundarnas frukost. Sen ge dom mat - ut igen. Sen vår frukost.

Efter frukosten klädde jag o Isaac på oss, tog fram den mjuka lammskinnsfällen o bobben. Och den som fick äran att följa med va ju sålklart Roffe! Måste ju börja koppelträna honom så han går fint i kopplet på utställningen. Och det gick ju så klart superduper bra!! Jag är så förvånad över hur lättsam Roffe är, han är full av energi precis hela tiden. Men samtidigt så allert och uppmärksam på  vad man vill. Ser fram emot att få börja träna "på riktigt" med honom.

Tog en del bilder, så här kommer dom!

image42
Inte så lätt att se vad bilden föreställer, men om ni tittar noga så ser ni Roffe som springer gärnet mot kameran!

image43
"Hörru brorsan!! vänta på miiiiiiiiiiiiiiig!!!!"

image44
Roffe är inte så lätt att fotografera så det blir en del "uppifrån bilder" :-) inte de vackraste men men, snart kanske jag får tillbaka min systemkamera från service.....

Har alldeles precis gett Roffe sin lunch, de har varit ute och nu är det dags för matte att hoppa in i duschen, svida om från slööör till klass haha! Måste in till "köpingen" en sväng.

Igår hade vi faktiskt hela 129 sidvisningar :-D Alltid roligt med dom som tittar in!!



Ha det bäst!!!

Kommentarer
Postat av: daniela

Vad söt han är =)

2008-02-19 @ 18:10:33
URL: http://daniela2008.blogg.se
Postat av: Nella

Vilken jättesöt hund. Och fin blogg!

2008-02-19 @ 18:38:09
URL: http://www.hysteri.blogg.se
Postat av: sofia

söt vovve! :)

2008-02-19 @ 20:25:06
URL: http://souffi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0