Röntgen

I morgon ska jag ringa och boka tid för höftledsröntgen till Roffe!

Håll en tumme att han blir friröntgad!!!!

Voffarna har varit ute i skogen idag igen och ligger i hallen och sover nöjt.

Roffe är verkligen världens mysigaste, vill gärna sitta i knät när man sitter i soffan... han har en taktik... först kommer han och vill gosa, lägger huvudet i knät, sen styr han upp huvudet under min ena arm, sen liksom smyyyyger han upp ena bakbenet... för båda frambenen har han redan på soffan..... vår vita fina soffa!!!

Sötnöt!


Tisdag den 18 nov 2008

Hundarna fick sig en ordentlig genomkörare i morse av mannen. De hann vara ute i skogen och springa innan han åkte till jobbet så Azlan och Roffe var trötta och nöjda hela förmiddagen. C säger att Roffe måste få hjälp med sin kropps hållning, att han springer som en stövare haa!!!

Tack!!! själv har jag haft en dålig dag, värken är förjävlig rent ut sagt. Har hunnit med ett läkar besök, doggsen fick hänga med. Ja inte in då utan de fick snällt sitta i bilen å vänta på matte.

Azlan ser att matte inte mår bra och kommer och lägger sitt mjuka stora huvud på min axel när jag sitter i fåtöljen. Han tittar mig rakt på mig med sina stora fina bruna kloka ögon.

*Älskar dig*

Snöööööö

Oj vad snö det har kommit!

Hundarna har fått sig en rejäl genomkörare i skogen idag. De har varit lugna och nöjda hela dagen. Mest legat i hallen och sovit. Ja å så har Roffe lyckats tömma sin nalle på allt innehåll haha, eller så är det Azlan som gjort det och sen gett tillbaka den til Roffe för att slippa få skulden. Det är typiskt han, man får inte va dum!

Har precis kommit in efter en härlig kvällspromenad, hundarna yrade omkring som få. De gillar snön! Roffe är en pain in the as på Azlan, jo han är verkligen det. Tur att Azlan har sånt tålamod, annars vete gudarna hur det hade gått.

Jag passade på att träna lite linförighet och gjorde några inkallningar. Vi har ju inte tränat så mkt under hösten men Roffe verkar inte ha glömt alltför mycket.

Vi har flera löptikar i byn nu, och Azlan har det jobbigt med alla dofter. Han sitter å gnäller i hallen och vill ut. Ganska irriterande men det är nog värst för honom.

Nä, nu är det en liten här som pockar på uppmärksamhet!

Godnatt!

Ps. Jenny - vi är på G med röntgen, ge oss ett par veckor bara! :-D

Dax för Uppdatering!!!

Oj, nu var det verkligen längesen jag skrev nåt här.

Vi har hunnit få tillökning i familjen och det tar sin lilla tid att vara 3 barnsmamma :-) men det är ju hur mysigt som helst med en liten bebis igen.

Hundarna har fått komma lite i andra hand, iaf de första veckorna sen Lucas föddes. Lucas har nu hunnit bli 2 månader och man börjar få tillbaka orken och energin att ta långa härliga promenader igen.

Roffe är inne i sin könsmognad. Det märks att det är lite mer rivalitet mellan Azlan o Roffe men i slutändan så är det Azlan som bestämmer. Även om Roffe gör så gott han kan för att försöka klättra på karriärsstegen..

Vi tränar nästan ingenting utan tar mest mysiga promenader. Häromdagen kom min kompis Karin förbi med sina 2 pudlar, Ludde och Sigge. Azlan fick stanna hemma medan vi tog en prommis med de andra. Roffe skötte sig kanon! Det blir ju inte så mkt miljöträning när man bor så här långt ute på landet. Men nu har jag bestämt att det ska bli lite mer av det.

Azlan brukar följa med mannen till jobbet, och där tar dom sig en å annan löptur runt milaspåret inne i stan. Jag och Roffe håller oss hemma o nöjer oss med att ta oss runt byn. Han matte klarar nog inte ens en löptur mellan 2 lyktstolpar just nu haha då kondisen inte är på topp.

Men det kommer väl.Jag å Rolf ute på promenad!

RSS 2.0