Sitt fint!

Idag har vi ju haft ett helt underbart vårväder!! kan det bli bättre??

Diva o hennes husse har varit här å hälsat på idag, så Azlan å Diva har härjat på här på tomten. De hade sååå kul o Azlan var alldeles slemmig på halsen av allt dreggel från lilla damen. Eller lilla å lilla, hon e inte så liten längre!!

Roffe fick stanna inne, han är lite för liten för att hänga med i svängarna o 3 hundar ute ensamma är kanske ingen hit.

Så när lilleman sov e stund på eftermiddagen passade jag på att ta med lille Rolf ut på en promenad. Och passade även på att träna lite. Det blev inkallning och fotposition. Det gick rätt bra, särskilt inkallningen. Men det där med att komma, gå runt o sätta sig på vänster sida... ja man får ha lite tålamod helt enkelt ha ha! För det är ju inte alldeles lätt i början att veta hur matte vill ha det egentligen.

Kanske inte matte vet själv??

:-)

Tog lite bilder, men de blev ingen hit, Roffisen är ingen linslus men han fastnade på en bild iaf, som jag törs visa. Så här kommer han!!!

Roffe - 4 månader

image60
© Doe Dazz.blogg.se

Utehundar!!

Lite bilder på våra busiga Rottor!!

image57
Full fart på Rolf!!

image58
I snön är det ENDAST 180 knyck i medvind som gäller!! Allt annat är för veklingar!

image59
Rottorna på vår "lilla" tomt!
Duktiga Rolf!

Roffe är snart helt rumsren. Jag o Roffe brukar samköra en nattkissning kl.4. Vi turas om haha, ibland får han kissa först ibland jag :-) fast jag kissar inte i snön hihi!

Nu i skrivande stund busar de på där ute, Roffe å Azlan. De leker så himla bra tillsammans. Och har jag haft med mig Roffe nånstans på dagen så blir de såååååå glada sen åt att se varandra så då håller de på i timmar i hallen sen o rumlar runt!!!!

Brödraskap!

Roffe på 53:an

Roffe har idag varit på kollo hos mina svärföräldrar. Vi åkte till Ikea vi...
Och de blev så förtjusta i honom att de tyckte han kunde flytta dit! Men inte då!!!! matte som saknat sin lilla älskling heeeela dagen!!!

Azlan fick stanna hemma, men svärmor har gått ut med honom med jämna mellanrum hela dagen så det har egentligen inte gått ngn nöd på honom. Men har kan ju det här med att var sur när man kommer hem. Först är han glad o ska hälsa o gosa, men sen visar han på olika sätt att han är sur över att vi lämnat honom en hel dag!!!!! men nu ligger de å sover iaf. Roffe fick en ny hundbädd idag, he likes it a lot!!! Till och med azlan försökte sig på att klämma sig ner i den.... och ja.... han lyckas faktiskt med det mesta!

Lägger kanske in bilder sen, orkar inte i kväll, är sååå trött!

Träningssugen!

Åh, snacka om att jag är sugen på att gå valpkurs!! Och allmänlydnad med Azlan. Skulle vara så nyttigt att börja åka med honom till klubben nån dag i veckan, iofs är det ju bara att pallra sig dit!

Jag känner bara att jag behöver "en spark i rumpan" när det gäller hans träning, vad ska jag börja med egentligen???? Kanske dax att damma av lurslitteraturen och helt enkelt börja repetera!!

Japp! så fick det bli!

Har iaf tränat lite med Roffe idag! Idag har vi bl.a tränat tandvisning och "hålla tassen" ( - han gillar inte kloklippning nå vidare värst... fast vem gör det?) Lite stå och sånt! Han tycker det är sååå kul, sen fick han lunch, GLUFS!!! så var den slut! Nu är han här ute och spankulerar på snödrivorna o tuggar på grankvistar!

Tjingeling!!

Värsta dimman ute!

Har precis vart ute med hundarna. Gick vägen upp mot masten, tänkte vika in vänster mot T.s stuga men såg sen att ingen gått där på hela vintern så det var ca 1 meter djup snö... så det fick bli vanliga hederliga vägen. Och halkigt var det, höll mig själv till den lilla smala strängen av sand. Roffe fick vara kopplad från början, sen släppte jag honom med Azlan. Alltså dom leker så vilt så man måste hålla lite koll. Roffe har ju i princip samma fart som Azlan..... och att det sen tar tvärstopp rör dom inte i ryggen... Så lite lugnt måste man se till att det är. Är ju lite rädd om hans leder och höfter. Han är ju bara 17 veckor gammal.... typ!

Tog inga bilder idag, det var så dimmigt ute så då blir det ändå inga fina kort. Ska hämta min Nikon kamera som varit på lagning... men det får bli nån annan dag.

Sen Roffe kom in i vår familj har Azlan börjat äta betydligt bättre. Roffe äter som en stövare, dvs han slukar allt PRECIS ALLT som går att svälja. Så Azlan äter numera upp ALL sin mat på en gång. Förut kunde han gå och äta en kula häääär.... och en kul dääääär under hela dagen. Men nu är det lindrigare, man ger dom maten, dom äter upp den, man kan diska skålen på en gång och ställa undan dom. Ja förutom vattnet då som naturligtvis står framme hela dagen.

Roffe och Azlan hjälptes åt igår att först slita ner Roffes reflexsele och sen bita sönder den. Så V: nu köper vi en ny och ni vet att den är er sen!! sorry å mina hundars vägnar.

Azlan bet i princip inte sönder nånting när han var valp,men Roffe har hunnit med mycket, skohyllan åt han upp, Chrilles skor har han tuggat på, en massa träklossar från Isaac´s bygglåda... ja en hel del. Ändå försöker vi att ha tuggvänliga grejer åt honom. Men ben ex, spelar ingen roll hur många ben jag köper, Azlan roffar åt sig alla, trycker in så många ha kan i munnen så Roffe blir alltid utan..... ja det är inte lätt...

Nu ska jag göra en lista!
Ha det bra!

Puss å kram till alla Roffes syskon!!!

RSS 2.0