Vart tog alla leksaker vägen???

Har shoppat gärnet med leksaker o tygknutar o ben å lite annat som tandkräm med leversmak, laxolja o träningsgodis. Kollade på en biabädd till Azlan, han tömde nämligen den andra bia bädden på ALLT innehåll, då han spenderade några timmar i en av hundburarna på polisstationen. Azlan fick nämligen vara en dag med Husse på jobbet, vilket tydligen inte uppskattades... suck!!! hund rackare...  (naturligtvis så fick han promenader då o då, kan tyckas självklart men måste kanske förtydligas :-)

Så nu sover herren i soffan med huvudet vilandes på våra indiska kuddar...  vi tänkte skaffa nya biabäddar till båda hundarna. Skulle iaf köpa idag men kom på att de inte rymdes i bilen.

Varför skriver jag det här? Fullständigt ointressant...  så typiskt mig...

Köpte iaf en hel del leksaker till Roffe, i förhoppning om att han ska bli lite mindre intresserad av en del andra saker här hemma. Problemet är att jag knappt hann innanför dörren förrän Azlan lagt beslag på alla grejer. En del hade han helt sonika burit bort o "gömt".

Stackars Roffe fick ligga bredvid o titta på när Azlan "lekte" med hans saker. Och Azlan som aldrig varit intresserad av leksaker.. inte så här iaf!! han gillar bäst å gnaga på ben.. Vilken retsticka!!!

Så Azlan!! -vart tog alla leksaker vägen???


image16
Uppdatering:

Jo då, alla sakerna är återfunna o nu är de rättvist fördelade mellan Stor & Liten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0